υπηρεσιεσ

Στα στημόνια και υφάδια της αρμονίας δένονται τα αριστουργήματα των συλλογών FESSA!

Μπαίνοντας στους χώρους με τα χειροποίητα χαλιά «Fessa- Μάρθα Γραμμενίδου», εντυπωσιάζεστε από τη ζεν ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο χώρος αντικατοπτρίζει την αγάπη για την καλαισθησία και το υψηλό γούστο. Συλλογές από χειροποίητα χαλιά, υφαντά κεντήματα και ιδιαίτερα αντικείμενα τέχνης συνθέτουν ένα πολυπολιτισμικό παζλ, όπου κάθε κομμάτι δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα.

Επιλέγουμε από όλα τα σημεία της Ανατολής τα θαυμάσια χαλιά των Συλλογών μας. Όλα αυτά τα χρόνια, από το 1991, συνεργαζόμαστε μαζί σας και στολίζουμε τους χώρους σας με εξαιρετικό τρόπο! Χρώματα, σχέδια, πατρίδες και λαοί συνυπάρχουν μέσα στα μοναδικά αριστουργήματά μας. 

Μοντέρνα χαλιά εμπνευσμένων σχεδιαστών – designers λειτουργούν πλέον με θαυμαστό τρόπο μέσα στις σύγχρονες κατοικίες τονίζοντας τις νέες διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση. 

Χαλιά με μαλλί και μετάξι, υφαντά κιλίμια με χαριτωμένα γεωμετρικά σύμβολα, συλλεκτικές ταπισσερί, κοσμήματα και είδη νομάδων, ρούχα, στολίδια και αντικείμενα τέχνης συγκεντρώνονται στα δύο καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη και στις εκθέσεις μας για σας!

 

Για τα σπίτια της πόλης, του βουνού, της θάλασσας, των νησιών, για χώρους εργασίας, για γάμους και χαρές , για δώρα εκλεκτά, ό,τι αναζητάτε θα το ανακαλύψετε στις ξεχωριστές συλλογές μας. 

Πάντα λειτουργούν τμήματα εκπλήξεων-προσφορών εποχής,  bazaar και χρυσών ευκαιριών.

Εκτιμήσεις Χειροποίητων Χαλιών

Μαθαίνουμε την ιστορική διαδρομή των ταπήτων που συνήθως ακολουθεί τους δρόμους των οικογενειών και τον κύκλο της ζωής των κατόχων. Συνεκτιμώντας τις παραμέτρους συντάσσουμε το πιστοποιητικό-ταυτότητα κάθε χαλιού.

Συμβουλευτική συνεργασία

Το έμπειρο προσωπικό μας, οι συνεργάτες μας αρχιτέκτονες και διακοσμητές θα επισκεφθούν τους ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Συνομιλώντας μαζί σας θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και θα διαμορφώσουμε εικόνα για το διακοσμητικό στυλ που σας αρέσει.

Λίστες γάμου

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και την πλούσια και απόλυτα ενημερωμένη , πάνω στις σύγχρονες τάσεις, συλλογή μας, ώστε να διαλέξετε τα καλύτερα χαλιά και αντικείμενα υψηλής αισθητικής για το νέο σας σπίτι.

Καθαρισμός, φύλαξη & συντήρηση

Συνεργαζόμενοι με μας, θα σας προστατεύσουμε από λάθη-παγίδες που όλα τα νοικοκυριά κατά καιρούς κάνουν. Εμπιστευτείτε τα χειροποίητα χαλιά σας στην εταιρεία μας και θα τα χαίρεστε χρόνια και χρόνια εσείς και η οικογένειά σας.

Εκθέσεις, Δημοπρασίες, Συνεργασίες

Επισκεφτείτε τα δύο καταστήματά μας στην οδό Μητροπόλεως 89 και στην οδό Πλουτάρχου 8, Πλ. Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις συνεχείς εκθέσεις μας στην Αθήνα, Ιωάννινα, Κέρκυρα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και αποκτήστε τα χειροποίητα χαλιά που ονειρευτήκατε.

Επιδιορθώσεις & Αποκατάσταση

Οι τεχνίτες μας όλοι με ρίζες και καταγωγή από τα κέντρα της Ανατολής γνωρίζουν από μικρά παιδιά τα μυστικά των χαλιών και επεμβαίνουν με άριστο τρόπο. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε και με εξειδικευμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικές παραγγελίες

Τα συνεργαζόμενα με μας μεγάλα κέντρα ταπητουργίας της Ανατολής θα αναλάβουν την υλοποίηση (των παραγγελιών) αρχίζοντας από σχεδιαστική πρόταση και περνώντας απ’ όλα τα στάδια της παραγωγής θα παραδώσουν αυτά τα εκλεκτά και μοναδικά χειροποίητα χαλιά.

Προσφορές

Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ανανεώνουμε το τμήμα προσφορών των χειροποίητων χαλιών και των διακοσμητικών αντικειμένων και δώρων. Έτσι αξίζει να επισκέπτεστε τα καταστήματα «Fessa» και την σελίδα μας σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να γνωρίζετε από κοντά τις καλύτερες προτάσεις μας ανάλογα με την εποχή.

Scroll to Top